Nagelstudio Burgum


In mijn nagelstudio in Burgum kun je terecht voor diverse behandelingen. Jouw uiterlijk is tenslotte mijn visitekaartje.

 • Acrylnagels

  Acrylnagels bestaan uit een samenstelling van poeder en vloeistof. Deze substantie wordt met penseel op de nagels gemodelleerd en wordt hard in een paar seconden. Meer weten? Bel (0511) 46 19 44.

 • Kunstnagels

  Gel lak 'extreem sterke nagellak' manicure. Inclusief paraffinebad (paraffine is een warme verzorgende was, en maakt uw handen heerlijk zacht). Zou het niet fantastisch zijn als je nagellak twee à drie weken blijft zitten? Welkom in de wereld van artistiek nail design.

 • Nail Art

  Nagels kunnen prachtig worden versierd met verschillende materialen, zoals nagellak maar ook verf, plaatjes, steentjes, glitters en gekleurde acrylpoeders. Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen. Heeft u een feestje, bruiloft of sollicitatie: succes verzekerd.

 • Manicure

  Een manicure van Unicum Nails bestaat uit het volgende; je nagelriemen worden verzorgd, in model gevijld waarbij oneffenheden worden weggepoetst. Je nagels worden gelakt en tot slot krijgen jouw handen een heerlijke handlotion met een geur naar keuze.

 • Paraffine Behandeling

  Bij een paraffine behandeling worden je handen ingesmeerd en in een badje met verwarmde paraffine ondergedompeld. Daarna wordt er een folie en een badstofhandschoen om je handen gewikkeld. De paraffine trekt in je huid en opent de poriën, verzacht de huid, versterkt en verbeterd en verzacht de nagelriemen.